Skip to content Skip to footer

Ik heb interesse. Hoe zet ik de simulatie om naar een leaseofferte?

Allereerst vraag je een offerte op van je droomfiets inclusief accessoires bij een lokale fietswinkel. Volg daarna de volgende stappen in de tool: Klik op de beginpagina op de button ‘Ga naar simulaties’. Kies in de lijst de simulatie die je wil omzetten door…

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat moet ik doen?

Klik in het login scherm op ‘Wachtwoord vergeten?’. Vul het e-mailadres in van je account en klik op ‘Stuur reset e-mail’. Vervolgens ontvang je een mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Ik heb nog geen account. Hoe kan ik mij registreren?

Klik rechtsboven op de button 'My.Cyclis-tool’. Klik vervolgens op ‘Registreer je hier’ om een account aan te maken. Vul de volgende gegevens in om je te registreren: je voornaam, achternaam, e-mailadres (privé of werk) en de sign up code* van je bedrijf. Kies vervolgens…

Hoe kan ik zelf het maandelijks leasebedrag simuleren?

Met behulp van onze handige calculator natuurlijk! Ga naar de tool en klik in het beginscherm op de knop ‘Ga naar simulaties’. Klik vervolgens op de knop ‘Nieuwe simulatie’. Nu kan je de geschatte leaseprijs berekenen. Het zijn 7 stappen in totaal: …

Hoe kan ik inloggen via de website?

Ik heb een account: Je kan je aanmelden via de My.Cyclis-tool. Ik heb nog geen account: Registreer je in de My.Cyclis-tool door volgende gegevens in te vullen: voornaam, naam, E-mailadres, signup code en taal. Weet je de signup code van je bedrijf niet?…

Ik ben overtuigd. Hoe kan ik de leaseofferte bevestigen?

Dit kan op twee verschillende manieren: Via het flexibel verloningsplan: Ga naar de tool die beschikbaar is via je werkgever en vul daar de gevraagde gegevens in. Vervolgens zetten we alles in gang om jouw fiets te bestellen. 2. Via de My.Cyclis-tool: Je…

Contacteer ons!

  Blijf op de hoogte, schrijf je in op onze nieuwsbrief!  Ons kantoor.

  Hendrik Van Veldekesingel 39A bus 1.02
  3500 Hasselt
  BELGIUM

  Copyright 2022 Cyclis

  Contacteer ons!

   Blijf op de hoogte, schrijf je in op onze nieuwsbrief!   Jobs.

   Andere.

   Socials.

   Policy.

   Copyright 2022 Cyclis

   Ons kantoor.

   Hendrik Van Veldekesingel 39A bus 1.02
   3500 Hasselt
   BELGIUM

   Contacteer ons!

   Ons kantoor.

   Hendrik Van Veldekesingel 39A bus 1.02
   3500 Hasselt
   BELGIUM

    Blijf op de hoogte, schrijf je in op onze nieuwsbrief!    Copyright 2022 Cyclis