Skip to content Skip to footer

Bedankt voor je Deelname

We hebben je inzending goed ontvangen. Maandagochtend weet jij of je de winnaar bent. Houd onze website, Facebookpagina en Instagrampagina dus goed in de gaten.


MEER INFORMATIE OVER
DE ZOMER­CAMPAGNE
VAN CYCLIS

Cyclis geeft deze zomer vijf maal een Batavus Packd Ego Plus weg. Laat de auto maar staan, want dit is de ideale elektrische transportfiets. Je kan je tas(sen) kwijt op de voor- en achterdrager van de fiets, snelbinders errond en vertrekken. Door de positie van de middenmotor is er een ideale gewichtsverdeling en kan je lekker stabiel alle ritten aan. Zeker een kans om niet te missen dus!

Cyclis werd opgericht in 2014 en was meteen de pionier in fietsleasing. Meer dan 24.000 werknemers in België rijden ondertussen rond met een leasefiets van Cyclis. De medewerker kiest zijn favoriete fiets inclusief accessoires bij één van de 1200 aangesloten fietswinkels. De leaseformule bevat diensten zoals een omniumverzekering, onderhoud en pechbijstand. Daarnaast ontzorgt Cyclis het bedrijf op zoveel mogelijk vlakken en zijn ze 24/7 bereikbaar voor de fietsers.