Een fiets leasen in tijden van corona

Momenteel zijn alle niet-essentiële winkels gesloten vanwege de corona epidemie, ook fietshandelaren. Daarom heeft Cyclis een oplossing bedacht zodat jij alsnog een fiets kan kiezen in deze tijden.

23-03-2020 10:00:35

 Odoo • Een foto met een geweldige onderschrift

Vraag advies aan je lokale fietshandelaar

Gaat het fietsplan in je bedrijf weldra van start? Of wil jij niets liever doen dan fietsen nu het zonnetje schijnt? Dan kan je best contact opnemen met je lokale fietshandelaar om de mogelijkheden te bespreken. Enkele vragen die je kan stellen: Is het mogelijk om online een offerte op te vragen? Heeft de dealer een online webshop waaruit je gemakkelijk een fiets kan kiezen? Biedt hij ondersteuning bij het opvragen van offertes en bij het kiezen van een fiets?  

Cyclis zorgt voor een levering aan huis

Indien je lokale fietshandelaar deze service niet kan verlenen, mag je altijd contact opnemen met Cyclis via offerte@cyclis.be. Dan helpt ons team je zoeken naar een dealer die je kan ondersteunen tijdens heel het proces. Deze dealer zal je droomfiets leveren aan huis!

Vermeld volgende informatie zeker in je mail: je naam, naam van het bedrijf waar je werkt, je telefoonnummer en het e-mailadres waarop je wenst gecontacteerd te worden. Dat mag zowel je privé e-mailadres zijn als dat van je werk.

Lease een fiets die perfect bij je past

Van zodra je ons contacteert, helpen wij je aan een leuke fiets zodat jij ook in deze tijden kan sporten. Because, that's the lease we can do!
Ontdek  hier alvast welke fiets perfect bij jou past. 

Contacteer onsX

Lees hier hoe je een fiets kan kiezen in tijden van corona.

Let op: Naar aanleiding van het coronavirus werkt het hele Cyclis team van thuis uit. Wij zijn daarom tijdelijk beperkt telefonisch bereikbaar. Stuur jouw vragen naar info@cyclis.be en wij helpen jou zo snel mogelijk verder.