Skip to content Skip to footer

Een fiets leasen in tijden van corona

Momenteel zijn alle niet-essentiële winkels gesloten vanwege de corona epidemie, ook fietshandelaren. Daarom heeft Cyclis een oplossing bedacht zodat jij alsnog een fiets kan kiezen in deze tijden.

Vraag advies aan je lokale fietshandelaar

Gaat het fietsplan in je bedrijf weldra van start? Of wil jij niets liever doen dan fietsen nu het zonnetje schijnt? Dan kan je best contact opnemen met je lokale fietshandelaar om de mogelijkheden te bespreken. Enkele vragen die je kan stellen: Is het mogelijk om online een offerte op te vragen? Heeft de dealer een online webshop waaruit je gemakkelijk een fiets kan kiezen? Biedt hij ondersteuning bij het opvragen van offertes en bij het kiezen van een fiets?  

Stuur de offerte van de fietshandelaar naar offerte@cyclis.be. Vervolgens bezorgen wij je binnen enkele werkdagen een leaseofferte. Vermeld volgende informatie zeker in je mail: je naam, naam van het bedrijf waar je werkt, je telefoonnummer en het e-mailadres waarop je wenst gecontacteerd te worden. Dat mag zowel je privé e-mailadres zijn als dat van je werk.

Lease een fiets die perfect bij je past

Wij helpen je aan een leuke leasefiets zodat jij ook in deze tijden kan sporten. Because, that’s the lease we can do!

Ontdek hier alvast welke fiets perfect bij jou past. 

Contacteer ons