Skip to content Skip to footer

Stem Team Cyclis tot KMO Dienstenbedrijf van 2019

Wij zijn uitgeroepen tot Dienstenbedrijf van het Jaar in Limburg! Help jij ons om het beste Dienstenbedrijf te worden van héél België?

Joepie! Ons team is super blij met deze verdienste. Wij zijn helemaal klaar voor de volgende ronde: de nominatie van het Beste Dienstenbedrijf op nationaal niveau… Maar dat kunnen wij natuurlijk niet zonder jullie hulp. 

Eerst en vooral: Waarom moeten we winnen?

Team Cyclis is een zeer snel groeiende en maatschappelijk verantwoorde onderneming die bijdraagt aan een healthy lifestyle voor alle medewerkers. We willen zoveel mogelijk mensen op de fiets krijgen om zo bij te dragen aan het milieu en het fileleed aan te pakken. Ook ontzorging is bij Team Cyclis een keyfactor. We bieden een all-in leasing aan waarbij we voor de fietsers first point of contact zijn en hen 24/7 ondersteunen in heel het proces, van de offerteronde tot en met einde lease.

Bovendien hebben we een onbeperkt aanbod dankzij onze nauwe samenwerking met meer dan 800 fietshandelaren verspreid over heel België. Elk merk of model dat bij de plaatselijke handel te krijgen is, kunnen wij omzetten in een leaseformule. Iedere medewerker kan zijn droomfiets samenstellen bij de plaatselijke en vertrouwde fietshandelaren.

Hoe kan ik stemmen op Team Cyclis?

Stemmen kunnen jullie op twee manieren doen. Je kan stemmen op de website of sms GRATIS ‘UNIZO LIM2’ naar 8686. Stemmen kan nog tot 19 november, hierna zal de uitreiking plaatsvinden in Brussel. Wij zijn jullie alvast erg dankbaar!

Tegen wie nemen wij het op?

Wij nemen het op tegen Roefs Group uit Antwerpen, Upkot uit Oost-Vlaanderen, Comate uit de provincies Vlaams-Brabant en Brussel en DX-Solutions uit West-Vlaanderen. Het zijn zeer waardige tegenstanders en we wensen hen alvast ook heel veel succes!