De tweede #ikfietsnaarhetwerk-dag was een enorm succes!

Fietste jij mee?

Fiets jij al naar het werk? Of wil jij dat graag eens proberen?

Speciaal voor jou organiseert Cyclis jaarlijks de sensibiliseringscampagne #ikfietsnaarhetwerk. Met deze campagne leveren we samen een positieve bijdrage aan ons milieu, de gezondheid van werknemers en het fileprobleem. Het project zet die dag zowel bestaande als potentiële fietsers in de kijker. De bedoeling is om iedereen te overtuigen om voor de fiets te kiezen voor het woon-werkverkeer (en in hun vrije tijd). 

Cyclis zet met deze sensibiliseringscampagne alle voordelen van het fietsen nog meer in de kijker. Want fietsen reduceert stress, zorgt voor een goede gezondheid en je kan je beter concentreren op het werk. En dat je met fietsen calorieën verbrandt, is mooi meegenomen. Toch? :-) 

Fiets mee voor het goede doel

We zamelen ieder jaar geld in voor het goede doel. Tijdens de editie van 2020 kon je Habbekrats vzw steunen en bij het inschrijven het bedrag dat je uitspaart door te fietsen (bv. brandstof, fietsvergoeding,...) doneren aan de jeugdorganisatie. Met het ingezamelde geld kopen zij fietsen aan voor kansarme kinderen in België. Want iedereen verdient een fiets, toch?

Odoo • Tekst en afbeelding

Bouw mee aan grootste fietscommunity van Vlaanderen