Skip to content Skip to footer

Fiets door het water met Cyclis en La Bottega

Goed nieuws! Cyclis werkt samen met concept store La Bottega in Hasselt.

De belevingsbox: Fietsen door het water

Sinds kort lanceerde concept store La Bottega 5 belevingsboxen. Eentje daarvan is Fietsen door het water voor 2 personen! Met deze box geniet je van een lekker en gezond ontbijt (ma – za vanaf 9 uur) in Bistro Bottega. Het ontbijt zorgt ervoor dat je de broodnodige energie opdoet vooraleer je aan de fietstocht begint. Bovendien krijg je een rondleiding in hun concept store met het groot aanbod aan verschillende merken.

Hierna krijg je voor 4 uur lang twee elektrische fietsen ter beschikking om een heerlijke fietstocht te maken door het water in Bokrijk en omstreken. Op deze unieke locatie kom je volledig tot rust. Het fietspad leid je voor meer dan 20 meter dwars door de vijver totdat het water aan weerszijden op ooghoogte staat. Je ruikt, ziet en voelt het water van op de fiets.

Over La Bottega

La Bottega, gelegen in hartje Hasselt, is een unieke conceptstore met een zeer uitgebreid aanbod aan kleding, schoenen en accessoires voor vrouwen, mannen, kinderen en jongeren. Deze winkel is de uitgelezen bestemming voor een ultieme fashion-ervaring. Sinds 2015 maakt de bistro de La Bottega experience extra smaakvol.

Cyclis en La Bottega wensen iedereen een leuke fietstocht!