Voordelen Werknemer

30 à 40% voordeel ten op zichte van een privéaankoop 
Fietsvergoeding tot €0,24/km
Zorgeloos leasepakket 
 Gezonde Levensstijl

Flexibele verloning

Als werknemer kan je ervoor kiezen om een stuk van je bruto-/mobiliteitsbudget te besteden aan de bedrijfsfiets. Doordat de bedrijfsfiets fiscaal interessant is en je daarnaast kan genieten van de voordelige bruto-netto verhouding, kan je via je werkgever aan voordelige condities een fiets leasen voor woon-werkverkeer. In ruil voor een stuk van je bruto budget, kan je dus je droomfiets laten samenstellen. Deze bedrijfsfiets mag ook gebruikt worden voor privédoeleinden, Cyclis biedt een 24/7 service. 

Voordelig afkopen

Na de leaseperiode kan je de leasefiets overnemen aan de laagst mogelijke restwaarde, deze staat gecommuniceerd op je leaseofferte en is dus altijd op voorhand gekend. Op deze manier kan je vooraf berekenen wat het voordeel zal zijn en ga je zien dat dit schommelt tussen 30 tot 40% ten opzichte van een privéaankoop. 

Fietsvergoeding

Een ander fiscaal voordeel bestaat uit de fietsvergoeding die je werkgever kan uitkeren. De fietsvergoeding is volledig vrijgesteld van belastingen tot €0,24/km en kan dus zeker en vaste en mooie bonus zijn als je regelmatig fietst naar je werk. De bedrijfsfiets is daarbij cumuleerbaar met de bedrijfswagen of andere vormen van verplaatsingsvergoedingen. 

Zorgeloos leasepakket

Elke fietser kan zorgeloos genieten van zijn tweewieler, zowel tijdens woon-werkverplaatsingen als tijdens privéverplaatsingen. Onze diensten bestaan uit een omniumverzekering tegen schade en diefstal, een onderhoudsbudget op maat en VAB pechbijstand. Hieronder lees je er meer over.

Leasepakket

Healthy lifestyle

Cyclis stimuleert werknemers om meer de fiets te nemen om zo files en parkingproblemen te vermijden. Begin aan je dag zonder stress, met een frisse geest en werk tegelijkertijd aan je gezondheid. De bedrijfsfiets is hiervoor het meest geschikte vervoesmiddel en maakt deze droomcombo werkelijkheid.  

Voordelen Werkgever

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Kostenneutraal
 Ontzorging 
 Binding werknemers

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Als werkgever kan je werknemers de mogelijkheid geven om een bedrijfsfiets te leasen onder de vorm van een extra legaal voordeel. Door het aanbieden van de bedrijfsfiets stimuleer je werknemers om zo veel mogelijk met de fiets naar het werk te komen. Dit zorgt er niet alleen voor dat ze fitter en gezonder worden, maar dat je als bedrijf ook een groen imago creëert. We werken op deze manier samen aan het milieu van morgen.

Kostenneutraal

Bovendien kan het aanbieden van leasefietsen geheel kostenneutraal gebeuren. Indien men dit kadert in woon-werkverkeer, zijn de kosten 100% aftrekbaar in een operationele leasing. In samenhang met het aanbieden van een extra voordeel (flexibele verloning) en een verrekening met het brutoloon, kan het bedrijf de kosten volledig recupereren. 

Ontzorging

Cyclis biedt ook hulp in administratie en bijstand zodat niemand in het bedrijf tijdens het project bezig moet zijn met fietsleasing. Je kan ons bereiken op verschillende telefoonnummers/mailadressen en we doen ons uiterste best om alle vragen zo snel en goed mogelijk te beantwoorden. Ook voor de werknemers staan we altijd paraat om hen te ondersteunen en te woord te staan in de processes.

Binding werknemers

Door het aanbieden van de voordelige bedrijfsfiets, kan je werknemers binden aan je bedrijf. Je geeft hen de mogelijkheid een hippe fiets te leasen aan interessante condities voor een bepaalde periode (36 of 48 maanden). Daarnaast krijg je er extra gelukkige en gezonde medewerkers bij. 

Neem contact op