Fietsleasing


Wil jij ook zonder stress, met een frisse geest en een gezond lichaam de baan op? De bedrijfsfiets maakt deze droomcombo werkelijkheid!

De fiets is vandaag het meest ideale vervoersmiddel om je te verplaatsen

  • Samen werken we aan het milieu van morgen
  • Vergeet de ellenlange files en parkingproblemen
  • Vermijd stress en start je dag met een frisse geest
  • Ga voor een gezonde levensstijl met voldoende dagelijkse beweging

Cyclis spitst zich specifiek toe op fietsleasing aan bedrijven in het kader van mobiliteit. Werknemers kunnen genieten van een flexibel verloningssysteem waarbij de bedrijfsfiets eenvoudig ingebed kan worden in het kader van woon-werkverkeer. Op deze manier kan men met een bepaald brutobudget een fiets samenstellen en vervolgens leasen aan zeer voordelige condities. Voor zowel werkgever als voor werknemer is de bedrijfsfiets fiscaal interessant. Hieronder lees je er meer over.

Voordelen werknemer Voordelen werkgever

Onbeperkt aanbod

✓ Kies je favoriete merk en model bij een lokale handelaar 

Bij Cyclis kan je kiezen tussen een enorm ruim assortiment aan fietsen. Ga naar je lokale handelaar en laat je droomfiets samenstellen, je mag hierbij kiezen uit eender welk merk of model. Stuur de offerte door naar ons en wij bezorgen je zo snel mogelijk een leaseofferte op maat!
Let op dat deze zaken zeker vermeld staan op de offerte: maat, kleur, dames- of herenmodel en eventueel bijhorende accessoires.

Service dicht aan huis

✓ Laat je fiets onderhouden door een  lokale fietshandelaar

Cyclis steunt de lokale fietshandel. Door onze nauwe samenwerking met plaatselijke handelaren, kunnen wij elke fiets nationaal in België leveren en onderhouden samen met een vlotte service. Momenteel werken we samen met meer dan 900 partners in België waar klanten terecht kunnen voor gespecialiseerd advies, testritten en onderhoudsbeurten.

Bekijk alle fietshandelaars

Staat je fietshandelaar nog niet op onze lijst? Geen enkel probleem! Bezorg ons de gegevens van de winkel en wij nemen contact op voor een samenwerking.

"Cyclis is een fijne leasemaatschappij, gestructureerd en op de huidige maatschappij afgestemd. Ze hebben toffe medewerkers die hun job goed beheersen. Cyclis denkt mee met de fietshandelaar. Een van de grote voordelen is hun onderhoudsbudget dat kan aangepast worden aan de noden van de fietser. Fietsen Wildiers is alvast fan!"

Kris Voet - Operationeel Manager van Wildiers E-Bikecenter 

Leasepakket

✓ 24/7 all-in service

Geniet ten volle van ons uitgebreid leasepakket, zowel tijdens woon-werkverplaatsingen als tijdens privéverplaatsingen:

Omniumverzekering
Gedurende de leaseperiode is je leasefiets verzekerd tegen schade en diefstal binnen Europa. In geval van diefstal verwachten wij een PV van de politie en een bewijs van de twee sleutels met een zichtbaar sleutelnummer, vervolgens zal je een nieuwe fiets ontvangen van dezelfde waarde. Zorg er dus zeker en vast voor dat je fiets voorzien is van een degelijk slot, zodat je ten alle tijden in orde bent voor de verzekering.

In geval van schade mag je je wenden tot de lokale fietshandelaar voor de opmaak van een bestek. Dit bestek bezorg je aan Cyclis samen met enkele foto's van de schade. Zodra de nodige documentatie wordt doorgestuurd en de verzekeraar hier goedkeuring voor geeft, mag de fiets hersteld worden. 

Contacteer in beide gevallen insurance@cyclis.be.

Onderhoudsbudget op maat
Tijdens de offerteronde kan je kiezen voor een onderhoudsbudget dat je volledig zelf online kan beheren. Standaard wordt er een onderhoudsbudget voorzien van €300, maar dit kan individueel verhoogd worden. Met dit onderhoudsbudget kan je onderhoud laten uitvoeren en accessoires aankopen tijdens de leaseperiode. Heb je op einde van de rit nog budget over? Dan zorgen we dat dit niet verloren gaat! Je kan van het resterende bedrag een waardebon krijgen voor later gebruik bij de handelaar.

Hoe werkt het?
Log in in met je gegevens via onze website. Indien je nog geen inloggegevens hebt ontvangen, stuur dan een mail naar login@cyclis.be en wij helpen je graag verder met het aanmaken van een account. Zodra je bent ingelogd, klik dan op de knop 'Mijn fietsen'. Hieronder kan je enkele zaken raadplegen zoals je fietspaspoort en je onderhoudsfacturen. Wil je graag onderhoud laten uitvoeren bij de lokale handelaar? Maak dan een print van je onderhoudstegoed door op de knop 'Onderhoudstegoed' te klikken. Laat de tegoedbon zien aan je handelaar via je smartphone of druk deze bon af. Het bedrag is vrij te besteden. Let wel op: bij overschrijding van het budget moet je het overschreden bedrag rechtstreeks afrekenen bij de handelaar.

Pechbijstand
Pech onderweg? Onze partner staat dag en nacht voor je klaar! Bel naar nummer van VAB  +32 3 253 61 38 en geef je SO-nummer door. Een technieker zal binnen het uur ter plaatse zijn om een plaatselijke herstelling uit te voeren of u te depanneren naar een gewenste locatie. VAB pechbijstand is geldig binnen de Benelux.

Tip: zet bij start van de leasing je  SO-nummer en het nummer van VAB in je smartphone, zodat je deze altijd bij de hand hebt in geval van pech.

 Contacteer ons

Ontzorging

✓ Ondersteuning en begeleiding van de processen

Cyclis is een trouwe partner die de klant maximaal ontzorgt door het bedrijf administratief te ondersteunen en de medewerkers te begeleiden doorheen de processen. Daarbij staat persoonlijke en rechtstreekse communicatie naar de medewerkers toe centraal. Om de beste service te garanderen, is Cyclis 24/7 bereikbaar om ondersteuning te bieden waar nodig tijdens de leaseperiode. 

Daarnaast ontwikkelden we een online portaal om het beheer van de gegevens te vereenvoudigen, voor zowel werkgever als voor de medewerkers. De werkgever kan de volledige vloot online opvolgen, de medewerker kan zijn eigen fietspaspoort online beheren. Via deze online omgeving kunnen alle partijen eenvoudig informatie bijhouden en raadplegen.   

Contacteer ons

Opleidingen

✓ Opleidingen over veilig fietsen met een elektrische fiets / speedbike

Cyclis wil in de toekomst mee nadenken over veiligheid, zoals bijvoorbeeld oplossingen voor de problematiek rond speedbikes. Sinds kort werken wij samen met de e-bikerijschool om opleidingen aan te bieden op maat van bedrijven. Hun programma voor bedrijven is nieuw en draagt bij tot een veiliger woon-werk verkeer. 

Voor meer info: info@ebikerijschool.be of +32 477 32 55 95