Why Team Cyclis?

Wij zijn een trouwe partner en gaan voor maximale ontzorging!

Een trouwe partner met een persoonlijke aanpak

Team Cyclis wil sinds 2014 een aanspreekpunt zijn voor bedrijven omtrent het stimuleren van de fietsmobiliteit bij werknemers. Betrouwbaarheid, een goede service en een persoonlijke aanpak dragen wij hoog in het vaandel.  Om ons verhaal nationaal te kunnen brengen, werken wij samen met lokale fietshandelaren voor het afleveren en onderhouden van de fietsen gedurende de leaseperiode. Momenteel hebben we een ruime spreiding en werken we samen met een 600-tal partners over heel België.

Door de nauwe samenwerking met deze lokale handelaren, kan de werknemer kiezen uit een ruim assortiment aan fietsen. Elk merk of model dat bij de plaatselijke handel te krijgen is, kunnen wij omzetten in een leaseformule. Op deze manier kan iedere werknemer zijn droomfiets samenstellen bij zijn plaatselijke en vertrouwde handelaar. Van high-end racefietsen, mountainbikes tot handige vouwfietsen en comfortabele elektrische fietsen: bij Team Cyclis geniet u van een onbeperkt aanbod.

De core business van Team Cyclis bestaat uit het ontzorgen van zowel de werkgever als de werknemer. We bieden een all-in leasing aan, waarbij we voor de (potentiële) fietsers first point of contact zijn en hen ondersteunen in heel het proces. Een rechstreekse en persoonlijke communicatie naar de fietser staat daarbij centraal. Daarnaast proberen we een maximale ontzorging waar te maken door middel van constante vooruitstrevendheid en innovatie van onze diensten in een snel groeiende markt. 

Ben je op zoek naar een partner die constructief meedenkt, een uitgebreide service verleent en een vertrouwd aanspreekpunt is voor je werknemers? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres!

Contact us