"Team" = Partnering with dealers!

Omdat dealers altijd de kern vormen van fietsservice!

Jullie, de dealers, zijn waar het om draait.

Zonder dealers is er ook geen Team en ook geen Team Cyclis. Wij werken ondertussen, tot ieders tevredenheid, samen met meer dan honderd dealers in alle provincies van Belgie. Dit kan omdat wij U, de dealer, zien als het centrale punt om een correcte en kwaliteitsservice aan te bieden aan elk type fietser.

Wat betekent Team Cyclis voor u als dealer?

Wij zijn een organisatie die fietsleasing aanbiedt exclusief aan bedrijven. Meer bepaald een operationele leasing inclusief onderhoud, verzekeringen en pechbijstand. 

External channel

This means that we take care of the discussion with companies which want to use the bike more and more as a means of transport for commuting, or which want to offer bicyclies to its employees through other ways. As a dealer you don't always have the possibility to visit companies or to inform them about all possible facets around social security and fiscal affairs. You're working on the core of the business, the bike and your bicycle company, and rightly so!

Central contact point

Wij zorgen ervoor dat deze bedrijven een centraal aanspreekpunt hebben. Tegelijkertijd zorgen we er ook voor dat dealers een centraal aanspreekpunt hebben naar bedrijven toe. MAAR voor alle duidelijkheid... binnen dit concept staat de dealer dus centraal. Wij zorgen ervoor dat onze klanten ook jullie klanten zijn en jullie langsgaan voor zowel aflevering van de fiets als het verder onderhoud gedurende 3 tot 4 jaar of langer.

Commitment

Met de service die wij leveren zorgen we er ook voor dat jullie als dealer betrokken blijven in het hele bedrijfsverhaal rond fietsen. Wij zorgen ervoor dat de dealer steeds tussen de fabrikant en de eindklant staat en dus erkent wordt voor het werk dat hij/zij levert voor fietsers. Team Cyclis zal nooit een fietser de baan laten opgaan zonder dat deze goedgekeurd werd door een erkende dealer!

Voor meer informatie, aarzel niet en stuur ons een kort mailtje naar dealer@cyclis.be of bel ons op 0800 11 183.

Tot binnenkort!

Team Cyclis

I had a customer who mentioned Team Cyclis. 

Maar wij werken nog niet samen, wat nu?

Wij zijn een organisatie in volle groei en beseffen maar al te goed de complexiteit van de fietsbranche. Daarom vinden we het belangrijk om een goeie band te hebben met de dealers waar wij mee samenwerken. Dit vraagt tijd uiteraard... 

Mocht er ondertussen een (of meer) werknemer van een bedrijf, dat klant is bij ons, langskomen, laat ons dat gerust weten via dealers@cyclis.be, our contactpagina of op ons algemeen nummer 0800 11 183

We leggen je ons concept verder uit en kunnen vrij snel tot een samenwerking komen. 90% van onze partnerships die zo tot stand komen, zijn er gekomen binnen de 24u!

Ik ben nog geen Team Cyclis dealer. 

Maar heb wel interesse. Hoe gaat het verder?

Wij vinden het altijd een eer om te mogen samenwerken met nieuwe dealers. Hoe dit in zijn werk gaat leggen we je graag in persoon uit. 

Feel free to contact us on 0800-11 183 and we'll help you quickly!

Hoe gaat het nu praktisch te werk?

  1. Wij doen de inkoop van de fiets via de verschillende merken waar we mee samenwerken en vragen om de fiets bij u af te leveren.
  2. Indien een medewerker toch een fiets wenst waarvan wij het merk niet verdelen, is een mogelijke oplossing dat wij u vragen om deze aan aankoopprijs te willen verkopen + de vergoeding die we altijd voorzien. U factureert ons deze en de factuur wordt betaald.
  3. U maakt de fiets afleverklaar en verwittigt de medewerker dat zijn fiets kan worden afgehaald.
  4. The employee signs the document which you send back to Team Cyclis, together with your invoice.
    Voor de aflevering van de fiets aan 1 van onze klanten, voorzien we altijd in een afleververgoeding zoals besproken.. Deze factureert u aan Team Cyclis.
  5. In addition, the bicycle user will come to your shop for maintenance for 3 or 4 years. To do this, zal de medewerker van ons een onderhoudsvoucher krijgen en bij u langskomen. U trekt gewoon de rekening af van de waarde van de voucher en factureert ons dat bedrag. Wanneer de voucher op is, rekent de medewerker met u direct af. Eenvoudig en transparant.

Wij verkopen verder geen accessoires en zullen onze klanten pushen om ook deze in uw winkel te komen kopen.

Wat zeggen andere dealers?

Lees gerust even wat andere dealers zeggen over de samenwerking.

Fietsen Van De Water

A

Fietsen Velodome

B

Fietsen PDG - Drongen

C