Skip to content Skip to footer
50 / 100

Frequently Asked Questions (FAQ).

Group 7

Algemeen

Je hebt de keuze tussen alle merken en modellen die je kan vinden bij de lokale fietshandelaren: elektrische fiets, speedbike, stadsfiets, racefiets, mountainbike, plooifiets, bakfiets,…

Fietsen die te verkrijgen zijn bij de groothandel of kinderfietsen zijn niet mogelijk.

Categories: Algemeen, Zelfstandige

Je kan alle type accessoires opnemen in de lease. Voorzie je fiets zeker van een degelijk ART2-goedgekeurd slot. We raden je ook aan om een helm te dragen uit veiligheid.

Bij de sportievere modellen neem je best pedalen en verlichting, want dit zijn geen standaard opties.

Categories: Algemeen, Zelfstandige

Als je snel op de fiets wil, adviseren wij om voor een stockmodel te gaan. Dat wil zeggen dat je kiest voor een model dat onmiddellijk beschikbaar is in de winkel. Als je kiest voor een fiets die nog besteld moet worden, schommelt de levertijd gemiddeld tussen 4 à 6 weken.

Tip: informeer je op voorhand bij de fietshandelaar over de mogelijke leveringsperiodes van modellen, zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Categories: Algemeen, Zelfstandige

Hou rekening met een administratieve afhandelingsperiode van een tweetal weken.

Categories: Algemeen, Zelfstandige

Fietsleasing is 100% aftrekbaar als je dit inboekt in je kostenstructuur als de huur van vervoermiddelen. Bovendien kan je de betaling spreiden over een periode van 3 à 4 jaar. Je stelt zelf je favoriete fiets samen bij een fietswinkel in je buurt. Je kan ook accessoires opnemen in de lease. En het allergrootste voordeel is dat je gedurende de hele leaseperiode zonder zorgen fietst dankzij het all-in leasepakket inclusief verzekering, onderhoud en pechbijstand.

Meer info over fietsleasing voor zelfstandigen? Ontdek alles in onze blog of download de folder voor zelfstandigen.

Categories: Algemeen, Zelfstandige

Dat kan als wij een overeenkomst kunnen sluiten met de handelaar. Enkel voor speedbikes is dat momenteel nog niet mogelijk.

Categories: Algemeen, Zelfstandige

Ga naar een lokale fietswinkel en vraag een offerte op voor je favoriete fiets inclusief accessoires. Bezorg ons de offerte en je bedrijfsgegevens (met BTW-nummer) via offerte@cyclis.be. Je ontvangt de leaseofferte en het kadercontract binnen enkele
werkdagen per mail.

Van zodra wij de goedkeuring en het ondertekend kadercontract ontvangen, bestellen wij je fiets bij de gekozen fietswinkel.

Categories: Algemeen, Zelfstandige

We werken momenteel samen met meer dan 1000 fietswinkels in België. Zoek een fietswinkel bij jou in de buurt via de dealermap. Als je lokale fietswinkel hier niet tussen staat, kan je hem zelf aanbrengen. Bezorg ons de gegevens van de handelaar via info@cyclis.be en wij nemen contact op voor een samenwerking. Als we een akkoord kunnen sluiten, kan je bij deze fietswinkel terecht.

We steunen de lokale fietswinkels en werkt dus niet samen met groothandelaren of online merken.

Categories: Algemeen, Zelfstandige

Wij adviseren om bij de handelaar te blijven waar je ook je fiets bent gaan afhalen. Wil je toch om een bepaalde reden van fietswinkel veranderen (bijvoorbeeld door een verhuis), is dat geen enkel probleem. Zoek in dat geval wel altijd een fietswinkel die een officiële verdeler is van je fietsmerk. Zo breng je de garantiebepalingen niet in het gedrang.

Categories: Algemeen, Zelfstandige

Load More